Войната продължава: Камен Во отказа на Слави да е министър на културата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Войната между Камен Воденичаров и Слави Трифонов продължава. Кукувецът бил канен за министър на културата във втория проектокабинет на Дългия, но любезно отказал.

 

Актьорът, който е съратник на Дългия още от романтините времена на „Ку-ку” от началото на 90-те, дълги години беше на нож с него, но в последните 5 години двамата уж се помирили. Камен дори води предаване в „7/8 ТВ”.

След като избухна скандал с номинацията на Саня Армутлиева за министър на културата, Трифонов предложил поста на Воденичаров, научи „Уикенд”.

В интерес на истината, Камен отговаря на условията, тъй като има и административен опит – бил е директор на музикалната телевизия „ММ”, има режисьорско образование, притежава и малка продуцентска компания.

Воденичаров обаче посочил, че не искал да се занимава с политика. Така за министър на културата е предложен един от синовете на прочутия актьор Петър Слабаков – оперния певец Георги Султанов,чийто баща е агент на ДС, както Narod.bg пръв разкри.

Преди това като вариант за министър бе спряган и журналиста Георги Тошев. Според източник на „Уикенд”, той също е отклонил предложението на „Има такъв народ”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар