Война! Симеонов нападна Данчо Ментата: Той е с неморално минало, да не ми дава морални съвети

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Комплимент за мен е Йордан Цонев, да не казвам какъв му е прякорът е Бургас, който е с е неморално минало в политически план, да ми дава морални съвети.

Той е преминал е през редица политически партии, доказал е своята непоследователно в политиката и живота и не може да ми дава оценка.

Мен никой не може да ме обвини в непоследователност, в корупция, в злоупотреба с власт или каквито и други престъпления, за разлика от него. Това заяви в “Здраве, България” новоизбраният заместник-председател на парламента Валери Симеонов, срещу когото майките с деца с увреждания подновиха протестите. „Не е справедливо да ме изкарват обществен враг номер 1, не е човешко.
Платих си своята цена. Не съжалявам, че съм освободил вицепремиерския пост. Първата фаза на протестите беше успешна от тяхна гледна точка. Аз се извиних, подадох оставка. Но важното е, че трите законопроекта, за които настояваха те, бяха приети в НС”, коментира Симеонов. „Помагал съм на много хора с инвалидност. Не съм този сатана, който ме описват”, заяви Симеонов и изрази готовност да се види с протестиращите майки на деца с увреждания. „Осъзнавам, че съм по-различен в политически план, използвам по-остри изрази.
Но в продължение на 1 година работя върху себе си”, заяви още Симеонов. Той сподели, че знае какво е да имаш болен човек в дома си – и дядо му години наред е бил на легло, и майка му в момента е в такова положение от 7 години.
Той коментира и предложението нерегламентираното отдаване на стаи в онлайн платформи да се санкционира. „Става въпрос за следното – дали държавата да се прави, че не вижда беззаконието, или да осигури еднакви условия за всички, които предлагат хотелиерски услуги”, каза Валери Симеонов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар