Волгин за БТВ и Нова: Такава „журналистика“ е парцал, с който биват забърсвани срамотиите на управляващите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известният политически анализатор и журналист в БНР Петър Волгин коментира в профила си във Фейсбук нивото на журналистиката у нас. Повод за това е днешното интервю с шефа на Пирогов в БТВ. По думите му „Нова и Би Ти Ви са пример за тоталния крах на журналистиката като четвърта власт.“

Ето и целия коментар на Петър Волгин:

„Днешното интервю по Би Ти Ви с шефа на „Пирогов“ е поредното доказателство, че тази телевизия няма нищо общо с нормалното представяне на фактите. Водещите на Би Ти Ви явно са в люта надпревара с тези на Нова ТВ кой да се държи по-сервилно, по-угоднически, по-безгръбначно към управляващите.

Това дори не е липса на професионализъм. Това е подмазвачество от най-неприятен характер.

Нова и Би Ти Ви са пример за тоталния крах на журналистиката като четвърта власт.

Никаква власт не е тази телевизионна журналистика. Такава „журналистика“ е парцал, с който биват забърсвани срамотиите на управляващите.

На фона на това „журналистическо“ слагачество специално трябва да бъде поздравен д-р Валентин Димитров, който застава зад колегите си в „Пирогов“, когато политици и фенове на управляващите ги заливат със словесна помия. Дано в България има повече хора като д-р Димитров и по-малко „журналистика“, като тази в Би Ти Ви и Нова.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар