Волдемор става Шелок Холмс в новия сериал на Гай Ричи

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хиро Файнс Тифин ще влезе в ролята на младото аз на великия британски детектив Шерлок Холмс в новата стрийминг поредица на Amazon Prime. Тя ще представлява адаптация на поредицата от романи “Младият Шерлок Холмс” на Анди Лейн и ще покаже един от най-брилянтните литературни умове в невиждана досега светлина. 

Набиращата скорост холивудска звезда Хиро Файнс Тифин ще бъде поредният актьор, превъплътил се в образа на великия Шерлок Холмс. Този път обаче на преден план ще бъде неговото 19-годишно аз и пътят, който той извървява, за да стане един от най-известните литературни герои за всички времена. Тифин, познат на широката публика с ролята си на младия Том Ридъл от “Хари Потър и Нечистокръвният Принц”, е спечелил главната роля в най-новия сериал на Amazon Prime – адаптацията на романите на Анди Лейн “Младият Шерлок Холмс”.

Задачата пред него няма да е никак лесна, затова на режисьорския стол ще застане човек, който знае това-онова за легендарния герой на сър Артър Конан Дойл – Гай Ричи. Той бе режисьор и на двете изключително успешни екранизации за Шерлок Холмс с участието на Робърт Дауни Джуниър и Джъд Лоу. Това ще бъде нова колаборация между двамата, след филма “The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, излязъл по-рано тази година.

sherlock 2009

Първият сезон на сериала ще се състои от 8 епизода, изпълнени с огромна доза екшън и дълбока мистерия, която има нужда от разплитане. Сценарият ще е дело на Матю Пакрхил (Deep State, Rogue), който също така ще е и изпълнителен продуцент на проекта заедно с Гай Ричи.

Поредицата “Младият Шерлок Холмс” включва 8 романа, като най-скорошният излиза през 2015 г. Между 2014-а и 2015-а на българския пазар са пуснати първите 3 книги от издателство “Ибис”.

B2D0093-YoungSherlock8Books-Front

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар