„Воля“ и НФСБ внесоха в ЦИК документи за регистрация за изборите – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези избори. Това каза Веселин Марешки преди да влязат в ЦИК с новите си коалиционни партньори от НФСБ, цитиран от БГНЕС. Ние се стремим да сме минимум трета политическа сила на тези избори, каза още Марешки.

Обявената като коалиция “Патриотична коалиция – Воля и НФСБ” в сряда, е успяла да събере над 10 хиляди подписа, обяви лидерът на “Воля”. Днес обаче внесоха 4200 за регистрация в комисията.

“Защото аз ценя труда на нашите служители и симпатизанти, бях казал да бъдат 2700, за да не хабим ресурс, но мисля, че около 4200 подписа внасяме, за да сме максимално бързо. Това е само за вчерашния ден – събрали, регистрирали, написали в компютрите и в момента сме готови за внасяне на подписката”, посочи той. Марешки каза още, че са ги събирали в цялата страна.

“Аз мисля, че трябва да изчакаме изборите съвсем спокойно и хладнокръвно. Да видим какво е решението на избирателя, на суверена, след което ще обсъждаме варианти за коалиране, варианти за управление, което е най-важното естествено”, каза още Валери Симеонов.

На въпрос дали има формации, с които никога не биха се коалирали, той каза: “Естествено, това е на първо място ДПС, имаме сериозни задръжки по отношение на БСП, но пак повтарям това е въпрос на бъдещи преговори”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар