Кирил Петков

Вратите пред Просто Киро се затръшват една след друга – ресторант отказал резервация на бившия премиер. Даже паролата „За Петков e“ не свършила работа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След краткия престой на Кирил Петков в премиерския кабинет на „Дондуков“ 1, чията врата затръшна завинаги само преди седмица, и друга врати започнаха да се затварят под носа на най-слабия министър-председател в историята на България.

Нали помните протестите пред Народното събрания в подкрепа на разжалвания председател Никола Минчев, след които незнайно защо Просто Киро придоби самочувствие и увереност, че е любимец и на останалата част българи, неприсъствали на жълтите павета? Да, ама не!

Сериозно унижение е претърпял доскорошния ни премиер преди дни на родното Черноморие, където пребивава, откакто опразни кабинета си в Министерски съвет, научи ПИК.

В Лозенец разказват, че преди малко повече от седмица на Кирил Петков била отказана резервация в ресторанта на певицата Белослава „Виларте“.

Премиерът искал да вечеря там по-миналата неделя, но хората му се обадили в последния момент, за да му запазят маса. От заведението на джаз дивата отвърнали, че всички места са запазени още от средата на месец юли. Не помогнало дори утонението, че масата е за Кирил Петков, разкрива столичен таблоид.

След като не успял да се вреди с маса с елитния ресторант, се насочил към друго изестно заведение в курортното селце – „Сезони“. Кирил Петков пристигнал там с компания от няколко души, след което си поръчали пищна вечеря.

Същия уикенд, който дефакто му бе последен като премиер, Петков и семейството му прекараха само по барове и ресторанти. Предната вечер Киро си угодил на стомахчето с домашна кухня в култовото заведения, известно в целия регион – „Барче“, единственият бар в Лозенец, който работи целогодишно и е прочут с вкусните домашни мандж.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар