Кирил

Време е да спрете да се правите на “десни”, “консерватори” и други мимикрии

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не знам кое е по-смешно – че БСП беше в коалиция и иска отново да е в коалиция с “Демократична България”, или че “Демократична България” беше в коалиция и иска отново да е в коалиция с БСП.

БСП се прави на русофилска, докато нейното управление гони руски дипломати, а коалиционните й партьори се правят на филиал на американската Демократическа партия.

“Демократична България” се прави на филиал на американската Демократическа партия, а коалиционните й партьори са бившата Българска комунистическа партия, която винаги е твърдяла, че е най-русофилската партия в страната.

Единственото по-смешно е, че едни “разбирачи” създадоха на Куку и Пипи партия дето не била нит лява, нит дясна, за да можела да обедини и лявото и дясното. Демек тоя буламач е съзнателно готвен, не е плод на електорална случайност. Представете си ги мислителите. Седят в една тъмна стая и умуват как да оженят БСП и “Демократична България”. Някой вика “Еврика!” и решават да създадат дясно-лява ляво-дясна партия като “мост” между двете крайности.

Пичове, само да имаше някой да ви каже, че тия двете не са крайности. Едното е старото ляво (БСП), другото е новото ляво (ДБ), които са обединени от хахавото ляво (ПП). Време е да спрете да се правите на “десни”, “консерватори” и други мимикрии. Кажете си истината, ще ви освободи. Истината е, че всички сте леви. Прогресисти сте, това е по-точното определение всъщност. И в това няма лошо. Лошото е да се правите на нещо, което не сте. Остави, че е лошо. Смешно е.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар