ВРЕМЕ Е! Изринахме Бойко Борисов, дойде редът на крадливата Фандъкова, която съсипа София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов бе успешно изчегъртан от управлението на държавата, но метастазите на ГЕРБ по места все още не са изкоренени. Време е главната корупционна яма в София – кръжецът около Йорданка Фандъкова, да бъде изритан воглаве с учителката от Самоков.

Докато Баце е в нокдаун, самоизолирал се в Банкя далече от всички предатели, които направиха милиони зад гърба му, а сега напускат потъващия кораб, трябва да се започне нова процедура по искане оставката на Фандъкова, препоръча източникът ни.

Заедно с това е задължително да стартира пълна проверка на обществените поръчки, спуснати от СОС и от отделните общински администрации, подвластни на хунтата ГЕРБ. Тогава ще лъснат и причините за оставката, след която Фандъкова трябва да бъде предадена на правосъдието.

Подобна теза защитава и общинският съветник и бивш шеф на Софийския районен съд Методи Лалов, ето какво написа той във фейсбук:

Изглежда, че успяхме да отстраним Бойко Борисов от управлението на държавата.

Време е обаче да отстраним и марионетката му в Столична община Йорданка Фандъкова, иначе ще трябва да понасяме безобразното й управление още две години. Тъй като тя няма да си тръгне сама, гражданите трябва да я изхвърлят от община с протести.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар