Всеки опит официалният сайт на ГЕРБ-Pik.bg да се определя като “медия” е абсурден

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и квичат слугите на мафията!

Тази вечер има събитие – гражданите ще занесат символично торбички с боклук пред офиса на ПИК и недоялко. Всеки опит това образувание да се определя, като “медия” е абсурден.

Това е един от пропагандните гнусомети на Пеевски, Буда и Гешев. Една от бухалките на мафията, чрез която заливат с помия, лъжи и клевети всеки, който не приема престъпната им власт! Помним “контрапротестите’ в подкрепа на Гешев и ордите с мутри събрани от ПИК, за да бранят каскета!

Тези гнусомети действат анонимно и адресите им са тайна, както тайна бе и адреса на редакцията на ПИК. И когато биват осветлени свинете квичат! Защото ги е страх от светлината!

Така, както след акцията на БОЕЦ и гражданите пред “Осемте джуджета” и разкритията на АКФ този властови център на мафията бе затворен! Така, както и Борисов и Пеевски, след всяко осветлено тяхно престъпление реват, че някой икал да ги убива!
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Познавам журналисти, познавам и медии. Знам, че тези не са нито журналисти, нито медия. Както трите мутри, пратени от мафията да преследват и тормозят мен и съпругата ми три дни във Видин не бяха журналисти. Не ги спря дори и здравословното и състояние, изродите са си изроди! И вместо защита от прокуратура и МВР, прокуратурата на мен повдигна обвинения, защото защитих съпругата си от мутрите на мафията! Така е в кочината.
НИЕ НЕ СМЕ КАТО ТЯХ!

Никой не искаме да “убиваме”, или да “разбиваме”! Никого не сме заплашвали със саморазправа. Не носим маски, за да се крием, не носим кървави агнешки главички, нито заплашваме когото и да е, БОЕЦ нямаме нищо общо с подобни гнусни сценарии.

Недоялковците са способни сами да си организират някаква подлост, способни са на всичко. Ние винаги стоим с имената и лицата си, с ясни послания и аргументи за действията си. Борим се за свобода и справедливост. Съд и затвор за наглите, а слугите им ще отговарят солидарно с господарите си за тяхното мракобесие!

Квичат свинете в истерия разтърсвани от страховете си, че идва денят, в който ще плащат за престъпленията и греховете си! Години наред заливаха с помията си безнаказано всеки посочен от господарите им! ТЕ убиваха човешки съдби, кариери, бизнеси, авторитети и животи! И сега треперят.

Гнусното е, че и сега дори се опитват да клеветят и лъжат, че някой искал да ги “убива” и да се изкарват жертви. Тровят дори близките си с тези лъжи и внушения. Що за изрод трябва да си, недоялко, за да тровиш старият си баща и да му внушаваш, че някой искал да те “убива”? Да се криеш за гърба на стареца! Да се правиш на жертва, за да те съжаляват. Низост, на която само слугите на мафията са способни.

Години наред редяха лъжи, че БОЕЦ сме платени от този, или онзи олигарх по поръчка на Пеевски и Буда. Години наред заливаха с помията си всеки, който разкриваше схемите и престъпленията на мафията, като клеветяха и маскаряха честните и свободни граждани, магистрати, журналисти и медии! Внасяха дори сигнали срещу нас, срещу следовател Бойко Атанасов и Лозан Панов! Нямаха морални граници за своята мерзост и посегнаха дори на децата и семействата ни! Когато прокуратурата ми забрани да напускам страната, за да осуети трансплантацията на съпругата ми, ПИК и останалите свински гнусомети празнуваха и заливаха с помия си семейството ми. Радваха се, че дебелите я обричат на смърт! Хора без души, съвест и морал.

Елате довечера в 18.00ч., донесете и оставете торбичките си с боклук пред офиса на ПИК на бул. “Мария Луиза” 92, да им върнем поне част от боклука и излятата от тях помия и покажем какво представляват. Да покажем, че свободата на словото не е “правото” на мафията да залива с гнусни лъжи и клевети свободните и непримиримите, свободата на словото е да говориш истината без страх! Сега страхът е в техните сърца.

Сега гражданите казват на мафията – “ПРИБЕРЕТЕ СИ БОКЛУКА, НАС НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ВАС”.

Дори няма нужда от много приказки, върнете им боклука и ги оставете да се давят в собствената си помия и лъжи.

Бойците не мразим! Бойците обичаме да дишаме свободно, обичаме родината и рода си, обичаме да говорим истината, да виждаме около себе си усмихнати и свободни хора, обичаме светлината и с имената и лицата си изправяме срещу злото и мрака!

Битката продължава! Не се страхувайте, хора, гражданите сме по-силни от мафията. Истината е по силна от страха и лъжата!

29.09.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар