Всички други са криви, само от ПП са чисти като сълза на комсомолка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хюбрис означава арогантност , надменност, прекомерна вяра в собствените сили. С този термин древните елини са характеризирали хората, които са били толкова силно убедени в своята безпогрешност, че са смятали всяко свое действие за гениално и единствено правилно.

Сетих се за понятието „хюбрис“, докато слушах какво говорят фронтмените и редовите дейци на „Продължаваме промяната“ тези дни. Заслушайте се и вие.

Не защото ще чуете нещо важно, а защото ще видите как дейците на една партия, която вероятно ще остане в политическата история с факта, че е първата, загубила властта след успешен вот на недоверие, не виждат и най-минимална грешка в досегашните си действия.

Всички други са криви, само от ПП са чисти като сълза на комсомолка. Виновни са провала им са: опозицията, доскорошните коалиционни партньори от ИТН, президентът Радев, всички медии, извън финансираните от „Америка за България“, мафията, задкулисието. Що се отнася до „Продължаваме промяната“, според представите на нейните ръководители, тя била направила великолепни неща. Ето такова поведение още древните гърци са наричали „хюбрис“. Да се смяташ за гениален и всемогъщ и да отричаш всички факти, които свидетелстват за обратното.

  Автор: Петър Волгин, фейсбук

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар