Всички заставаме зад Радев срещу ГЕРБ и ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Последната битка за България срещу Задкулисието на прехода, ще бъде тази в неделя 21 11 2021,заставайки зад президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.

Тук изборът на гражданите на България е цивилизационен на образованите и трудови хора, срещу простащината и грабежа на алчните за власт и пари мутри, които владееха държавата последните 30 години.

Борисов, Гергов и Доган олицетворяват това зло, което изсмуква жизнените сили на един славен в миналото Народ!

С подкрепата на достойният ни Президент Генерал Румен Радев,повел енергията на народната борба,ние българските граждани, можем да си върнем себеуважението,че и от нас нещо зависи и може да се промени.

Политическата ламя с нейните видими и невидими глави,ни държи 30 години в мракобесие и подчинение.Българите избраха своя боец на политическия фронт преди 5 години и той започна своята борба за народната свобода и благополучие, която днес след изборът на 24 11 2021, трябва да продължим заедно с Генерал Румен Радев за Президент и Илияна Йотова за вицепрезидент,за да възтържествува разумният път на реалната България за справедливост, съпричастност и свобода!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар