Всички на премиерската маса са бушони, които имат свойството да гърмят в напечен момент.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Легитимирането на спорната фигура на новия главен прокурор стигна до естествения си “ъпгрейд” – арест на министър. “Най-после! Браво!”, ликуват феновете на Гешев след закопчаването на еко-министъра.

Какво се случи всъщност? От една страна станахме свидетели на продължението на мощния пиар на новия Прокурор №1, който стартира преди време с отстрела на това, което имаме като “олигарси”.

От друга, Нено Димов сподели съдбата на всички, принадлежали някога към широкото разбиране за автентично дясно, които влизаха в екипите на Борисов през последното десетилетие.

За да легитимират – съзнателно или не – управлението на ГЕРБ като дясно, а партията – като естествен и единствен продължител на делото на онези от митинга на Орлов мост през 1990 г.

Всички те изминаха един път – задържане и обвинения, унижения и съд, след което тихомълком бяха оправдавани. Всички те си приличаха по още нещо – преди да станат Бойкови министри, бяха негови яростни отрицатели.

Нищо особено не се е случило с последния арест. Особен е поводът – голям областен център на десет минути от София беше оставен без питейна вода за, както се очертава, поне половин година. Борисов ще дава мило и драго да завърши третия си мандат. След провалените два това вече е тежък въпрос на чест за суетната му същност.

Ама девети министър махал?! Много важно. На територията, на която бият полицаите, бият учителите, бият лекарите, а институциите гонят нулево доверие, това не значи абсолютно нищо.

Всички на премиерската маса са бушони, които имат свойството да гърмят в напечен момент.

Премиерът е ел. таблото, а ние плащаме електромера. Въпросът е има ли кой да дръпне шалтера…

източник: https://fakti.bg/mnenia/437448-koi-shte-drapne-shaltera-v-stranata-na-bushonite

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар