Всички правителства отпускат помощи за хората и бизнеса, а Ганьо отпуска кредити

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Или влизаш в щаб, или те поема гешев! Това му е и тактиката, и стратегията, за нулиране на шума в системата, която пречи на просташкото му безвремие.

С първият щаб и първата имитация на социално- икономически мерки не му се получи и опс, втори щаб и втора имитация на социално- икономически мерки, акомпанирани от идиотското му самохвално кресчендо… бошкей, прибери си вересиите!

Мазнинка има ли?

В Европа го давали за пример, че с 36 легла му свърши капацитета, преживява непрекъснат дефицит на маски, консумативи, облекла, дезинфектанти и медикаменти, но въпреки това не слиза от телевизора и простото племе си го преизбира.

Аман от тоя хуманоид!

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: „Мазнинката“ единствено го интересува. Очичките му святкат единствено като заговори за „милиарди и трилиони“. Има ли мазнинка? Дааа… на всяка свиня и идва Коледата.

П.П. Стилиян Иванов: Обещах си да не коментирам, само ще кажа: Всички правителства отпускат помощи за хората и бизнеса, а Ганьо отпуска кредити.

Григор Здравков: БОКО ДАВАЛ 60% ОТ ЗАПЛАТАТА!?
Да го сметнем така: При 1000лв. заплата, при която човек взима чисто 776лв. 224 осигуровки от служителя. Работодателя плаща-189лв. Общо За държавата отиват #413.22 . 60% от 776лв.=465.6.
Дават #465.6 Взимат #413.22
Тоест дават #52.38 лева !?
Ако е обяснено ЯСНО, МОЛЯ споделете , за да сме „благодарни“ всички на ПП ГЕРБ и БОЙКО.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар