Всички трябва да бъдем пазители на изборните резултати, за да спрем измамите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скъпи приятели,

„Отровното трио и гражданите“ стартира платформата www.mutrivаn.com. Всички трябва да бъдем пазители на изборните резултати, за да спрем измамите, манипулациите при броенето на бюлетините и опитите за купуване на гласове.

Мутрите са във властта и точно те ще правят изборите. Достатъчни са 15000 човека, разпределени в секциите в България, за да държим мутрите далеч от свещеното ни право на глас. Те са готови на всичко и ние трябва да изградим ЩИТ за честни избори!

Наблюдателите, които ще пазят резултата, трябва да следят изборния процес, преброяването на бюлетините, коректното вписване на резултатите в протоколите и след това да получат заверено копие от протокола на изборната секция. Всеки ще снима копието и ще го качи в специалното ни мобилно приложение „Дръж мутрите вън“. Това е нашият преброителен щаб, за да обработим резултатите и да ги публикуваме в реално време. В рамките на мрежа за партньорство с други извънпарламентарни сили, ще разменяме и сравняваме резултатите. Вече има добра воля за това.

➡️ Запишете се тук: https://www.mutrivan.com

Ще поддържаме екип от юристи, които да консултират и помагат при изпращане на сигнали за нарушения.

Честността зависи от всеки един от нас! Всички ние пазим мутрите ВЪН и упражняваме граждански контрол. Тази битка е важна за всички, защото избраниците ще гласуват правилата, по които живеем, ще определят бюджета, съставен с нашите пари, ще избират правителство и ще контролират изпълнителната власт.

Правото ни на свободен вот е залегнало в Конституцията. Стигнахме до там сами да пазим правата си и ще го направим заедно.

Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

https://www.mutrivan.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар