Всички трябва да се борим за да променим тази гнусна реалност! ПОКЛОН ПРЕД МАЙОР ТЕРЗИЕВ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Сполетялата ни жестока трагедия с героя пилот Валентин Терзиев не попречи на едни жалки плъхове да изпълзят от дупките си!

България е в траур, ние загубихме един сънародник, смел войник, баща и достоен човек!
Нямам думи да изразя парещата мъка и жестока болка, която изпитвам в отминалите два дни, откакто загубихме като народ и нация един истински орел и патриот!

Не смятам, че сълзите са слабост, независимо от възрастта!
Темата е лична, за нормалните хора, и не бих взел отношение, ако не бях чул и видял един позор, сътворен и изказан от една човешка ИЗМЕТ!

Днес сутринта, един бивш министър на отбраната, Николай Ненчев директно призова българските военни летци да хвърлят значката и пагона и да си тръгват, защото летели на руски самолети!

“Партньорите” щели да поемат охраната на въздушното ни пространство! САЩ!
В същия дух се изказаха и други “професионални аналитици”, атлантици, които от години предлагат изобщо да нямаме бойна авиация, и други държави да “пазят” небето ни, само и само да нямаме руска техника!
Нашата била стара, негодна, скапана и “несъвместима”!

Ако имахме истинска ПРОКУРАТУРА, а не един БАНДИТ с каскет, този видим олигофрен Николай Ненчев, вече щеше да бъде арестуван! Днес, той призова българските военни пилоти да бойкотират държавата ни и нейната национална сигурност, като откажат да летят!

Направи го в сутришния блок на БТВ!
Преди точно два месеца, в съседна Турция стана катастрофа с изтребител NF-5 от формацията ” Турски звезди” от 3-та авиобаза Коня!

Загина пилот, капитан Бурак Генджелеп, лидер на формацията с около 2000 часа във въздуха! Този самолет NF-5 е модел от виетнамската война, но ескадрила “Турски звезди” единствената в света, която лети с осем самолета е една от най-добрите в международен аспект! Цяла Турция плака за мъченика си, героя си, когато го изпращаха!

Нямаше нито един човек, който да каже, че техниката била стара и виновна за инцидента! Нямаше гнусни интриги и тъпи “политически” муцуни!
Всички плакаха!
В Турция СВИНИ, като тези на снимките долу няма, или ако има, те са въдворени в най-тъмните зандани, а у нас ги показват по телевизията, че и идеология ни проповядват!

Затова Турция е държава, а ние един парцел, дори и територия не сме!
В Турция и в Гърция първите самолети Ф-16, постъпили на въоръжение са от 88 – 90 година, но никой не казва, че са стари!

Напротив, модернизират ги, като същите дори и сега летят интензивно!
Само че в тези наши съседни държави, политиката е история и поколение, докато при нас е случайност и бандитизъм!
Всички трябва да се борим за да променим тази гнусна реалност!
ПОКЛОН ПРЕД МАЙОР ТЕРЗИЕВ!
   Автор: Лъчвзар Бонев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар