Тагарев

Всичко, изречено от Тагаренко е лъжи и манипулации, за които абсолютно никой не му търси политическа сметка.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тагарев продължава с нахалната лъжлива политика. Каза, че войната в Украйна била много важна за България и преди дни каза нещо много важно, което е разковничето на настоящия момент.

Но преди да го коментирам, искам да припомня, че почти всичко, изречено от Тагарев е било лъжи и манипулации, за които абсолютно никой не му търси политическа сметка.

Включително по темата за признатата от САЩ лъжа, че Хамас са убивали израелски бебета. За разлика от Израел, които доказано убиват палестинските бебета.

Тагарев и всички подобни нему са просто безмозъчни, но алчни, прогнозируеми и контролирани същества, които живеят на този свят само, за да изпълняват задачи. Тагарев каза още, че ако Украйна загуби войната, то България трябва да УДВОИ разходите си за отбрана! Аха, ето къде е ключът от бараката, да даваме пари на военно промишления комплекс на САЩ като им поръчваме двойно повече оръжия. Аз вчера описах финансовото хищничество, в което откровено пребивава държавата САЩ. Ние сме апетитна хапка по всички теми.

В същото време дори американците признават и открито започнаха да говорят, че Украйна губи войната. Случайно ли техния пудел в България Тагарев започна да отваря темата за удвояване на бюджета? Защото, нали, логично е когато една война СВЪРШИ, държавата да се демилитаризира, а не да се милитаризира. Насочвам вниманието с това към планираната следваща фаза на глобалистите по Русия и Украйна. Искат да запазят “ЗАПЛАХАТА ОТ ВОЙНА”, за да си запазят контрола над Европа и света. То това вече и в детските градини го познават от първия път!

Намислили са да прехвърлят финансовата тежест за Украйна от САЩ изцяло на ЕС. Това за нас е страшно! Ще ни принудят да плащаме на Украйна и на ВПК, ще ни обезкървят още. Обясних какво целят, всички знаем какво трябва да се направи, за да се спасим. Излизане от ЕС и НАТО, ориентиране на България с Русия и Евразия. И тук бързам да си потретя личната прогноза, че в момента, в който задуха вятъра от Изток, а той вече духа, Феномена пръв ще се обърне към Русия и пръв ще целуне руските безпределни капитали и рязко ще се окаже, че руската държава отново е нужна на България като слънцето и въздуха. Но това е в бъдещето.

 

В настоящето ЕС е изправен пред колапс по всички теми. Предупреждавам, че е задвижено вече неговото окончателно поробване и обезличаване икономически чрез прехвърляне финансовата тежест за Украйна изцяло към него. Доказателството се яви вчера, когато Байдън подписа поредното отлагане на шътдауна БЕЗ ПАРИ за Украйна и Израел. Тагарев по-ясно от всеки друг озвучава действията на САЩ спрямо ЕС, а те са колонизаторски.

Анастасия Гешева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар