Бойко Борисов

Всичко стана ясно: Бойко е наредил да пуснат Полфрийман, сега институциите започнаха да си подхвърлят топката, докато получи паспорт, и избяга

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Институциите започнаха да си прехвърлят казуса “Полфрийман”, докато той получи паспорт, и напълно законно се изниже от страната! Съмнявате ли се още, че всичко е по заповед на Бойко Борисов?

Може ли всички институции така да шикалкавят, и нито една да не взема решение, освен ако “някой” не е заповядал. Вече писахме, че Бойко е натиснал лично Калпакчиев, да пусне убиеца, за да си уреди по-късно среща с Кралицата. Среща, която премиерът на Австралия блокира, заради Полфрийман. Писахме, и ни обвиниха във “фалшиви новини”. Сега “фалшивите новини” продължават. Всички се правят на луди.

Решението е ясно, пределно ясно. ВКС може да връща за нови документи, като преди това просто спре изпълнението на решението. Това не е окончателна присъда, това е просто “спиране на изпълнението”.

Нужно е, докато се уреди всичко. Но това не става, а наместо него започва въртене на документи между съдилища. Междувременно – чисто формално, Полфрийман е свободен гражданин. Абсолютно свободен – може дори да пътува в чужбина. Говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова “успокоява”, че ако замине, ще го търсят с Интерпол да го върнат. Той да отлети веднъж, пък ти гони “Михаля”.

На всичкото отгоре, има още поне 100 механизма да го задържат. Например МВР може да го арестува за 24 часа, а Цацаров – до 72 часа. Ако съдът продължава да се мотае, тълпи от хора ще се изсипят там. Има го и Указът за борба с дребното хулиганство. По него всеки може да стои в ареста до 14 дни, без много обяснения. Възможности има, но държавата “не се сеща”… Защо? И защо Бойко е в Корея?

Винаги като стане напечено, той отива някъде. Та да не е тук като стават безобразията.

Но може ли безобразие да стане без него? Първо някакви лелки в съда пускат убиец. После ВКС се прави на луд, и не спира елементарно изпълнение на решение. Което е рутинна процедура. Нещо всичко институции взеха да работят, все едно са извън Бойко. Ами тогава той какво управлява? Ако никой не го слуша в тази държава, какво управлява? Мижи да те лажем. Всичко си управлява той, и всичко, което гледаме, са циркове.

Бойко е самовлюбен глупак, служещ само на суетата си. За него “футболист на годината” или 9-ти дан по таекуондо е нещо велико, дори да не е влизал в турнир по таекуондо. И за среща с Кралицата, ще забрави не един убит българин. Цяла България ще забрави… А вие вервайте, че “няма нищо общо” и някакви съдии действат на своя глава, срещу волята на Началника…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/vsichko-stana-iasno-boiko-e-naredil-da-pusnat-polfriiman-sega-institutsiite

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар