Всъщност какво работят депутатите, че почиват толкова много и получават толкова много пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
През 2019 година един депутат ще е работил в Парламента приблизително – 122 дена от БСП са присъствали в залата дори по – малко, сега остава да разберем и за какво депутатите работят толкова малко, а получват толкова много пари.

През отиващата си вече 2019 година в България имаше два вида избори и преди тях

Парламента пак не работеше, а депутатите почиваха. Дори да приемем, че всеки понеделник депутата си е в приемната откъдето е избран за такъв, защото така е по-закон, но много често и това не се случва някак си излиза, че за нищоправенето на един депутат българският данъкоплатец плаща годишно само на един от тях – 788 лева за работен ден и това за онези, които не участват в комисии, нямат служебни автомобили и не живеят в жилище плащано от Парламента.
Там нещата отиват на над 1000 лева за един работем ден на депутата. Сега остава да разберем, през 2019 година какво точно са свършили депутатите с какво подобриха живота на всички хора в България, какви закони приеха с които да облекчат начина ни на живот.
Може и да не разберем, защото политическото говорене е изкуство в което с много думи не казваш нищо, изкуство, което нашите депутати са овладели до съвършенство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар