Всякакви промени към по-добро в България са невъзможни, докато Борисов не бъде изхвърлен от властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всякакви промени към по-добро в България са невъзможни, докато Борисов не бъде изхвърлен от властта.

Случи ли се това, като кумулативно бъде преустановено изтичането на публични общински, държавни и европейски средства към фирми, отчитащи се и свързани с Пеевски, ще се сгромоляса и „Свинската империя“.

Разходите на „Свинската империя“ са огромни, а там никой не прави нищо безплатно, освен ако не е държан с компромати.

След това, с няколко законодателни промени при едно ново парламентарно мнозинство готово за реформи, за 1 месец нормотворческа дейност Гешев може да бъде превърнат в регистратор на прокуратурата (нещо като служител на фронтофис в хотел).
И това да е само началото!
Но първото и най-важно нещо е Борисов (в т.ч. и ГЕРБ) да не бъде допускан повече до изпълнителната власт.

Както вече стана известно, санкциите на САЩ за „Турски поток“ са разширени, включващи и фирмите по застраховане и сертификация. Тук е моментът премиерът да отговори – инсталирани и сертифицирани ли са турбините в компресорните станции по проекта в България? 🙂

И нещо много важно: Борисов и Пеевски се разглеждат от САЩ и ЕС като пакет. Вече.
А доколкото разбирам, освен от разследващите в САЩ, към Пеевски и деянията му е проявила интерес и Лаура Кьовеши. Така че интересното предстои, особено и като се разгневят руснаците след предстоящото замразяване на газовия им проект през България.

И нещо много важно – не трябва да чакаме само и единствено отвън. На предстоящите избори трябва сме много обединени като народ и да изхвърлим мафията от властта с изключително висока избирателна активност. Дано и нашите сънародници успеят да се върнат от чужбина в България за парламентарния вот, защото през посолствата отвън се манипулират резултатите в полза на статуквото много по-лесно.

Стоян Тончев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар