Кирил Петков лъжа

Всяко нещо, което някой е сгафил или откровено вреди на другите, може веднага да се обяви за руска пропаганда и дезинформация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всяко нещо, което някой е сгафил или откровено вреди на другите, може веднага да се обяви за руска пропаганда и дезинформация, РПД, и готово….проблемът е решен. Точно така управляват всички в Колективния Запад, към който принадлежи понастоящем и България.

Абсолютно по същия начин, както го правеха едно време комунистите. ДПС открило страшно много руски имоти в БГ, чак застрашавали националните интереси. Генка Шикерова и тя приглася, разследвала в Свободна Европа, все места, които се финансират от….САЩ. Понеже темата ми е друг акцент, за ДПС само ще кажа, че с тази пещерна, абсолютно неадекватна русофобия по модел “по-католици от най-католиците”, са обречени и никакво ново начало не поставят. После да не кажат, че не са разбрали. Вече се намираме във финалната фаза на периода и пещерната русофобия като политически инструмент заглъхва и приключва. Темата ми е за друго. Отново. Понеже Доналд Тръмп на поредния си митинг казал, че щял да изчисти САЩ от комунистите, аз пак като Черна станция – глобалистите не са комунисти, не са даже социалисти и в никакъв случай не са марксисти.

Глобалистите са обикновени разбойници, окупатори и инквизитори и тези качества са характерни за феодализма и капитализма, не за комунизма. Понеже съм убедена, че Тръмп никога през живота си не е чел Маркс, бълнува и си играе и жонглира с термини, които не разбира. Много е успешно да ловиш жаби и да ги представяш за риби в общество, което никога не е виждало риба. А че глобалистите се представят за либерали, които мислят доброто на човечеството и по този начин заблуждават всички, че са добрите, това се дължи единствено и само на изключителната им способност да мимикрират и то така, че дори обучените не могат да ги видят. Комунисти били. …Байдън и Пелоси! Милиардери комунисти не съществуват, ха ха …. Но че сред социалистите и комунистите има глобалисти, това е вярно. Някои хора облагите никога не могат да оставят.

 

Анастасия Гешева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар