Вторият кандидат на ГЕРБ Лозан Панов нагъл: Радев е фалшив герой – обязди протестите за лични цели

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не вярвам в катарзиса на Радев. Три години и половина не чух от него, че в България има мафия, и дума срещу Пеевски, не видях нищо различно…А реагира чак, когато му почукаха на вратата от прокуратурата. Това, което той прави от тогава – са действия от личен интерес. Той буквално обязди протестите. И тогава се хвана този фронт антимафия. Много късно той разбра защо има нужда от съдебна реформа. Как така стана, че днес дразгите Радев – Гешев стана в дневния ред на обществото. Радев е фалшив герой, по негово време бе овладяна държавата.

Това коментира в ефира на БТВ кандидатът на ГЕРБ/ДПС за президент Лозан Панов, шеф на ВКС.
Той обясни защо е приел да участва в битката за президент.

Една президентска институция трябва да има своя характер, а не да бъде брошка на ревера. Аз не вярвам на новите месии, видях как се подменяше дневният ред на обществото, как се сменят едни личности с други. Когато си водил битка и си постигнал толкова много, логично е да продължа своята битка, посочи Панов.

7 години е време, в което човек може да види какво съм направил. Всички битки, които съм водил, ми нанесоха много рани. Нормално е тази тема да бъде изнесена на друго ниво, за да може да се направи една работеща съдебна система. Контролните органи не вършат своята работа – те работиха за една друга държава, по друг начин, затова нямаше резултат. Честното да бъде раздавано в съда. Прокуратурата е част от тези контролни механизми, уточни шефът на ВКС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар