Вучич: Несъгласието на Сърбия винаги да бъде част от глутницата предизвиква главоболие

Вучич: Има потвърждения за план за моето убийство, има нова информация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има потвърждения за планирано нападение срещу него и властите знаят кои е трябвало да участват в нападението, като добави, че са получени нови информации, предаде Танюг.

Вучич каза това в отговор на коментари на журналисти, че дадените вчера показания от обвиняемия Сърджан Лалич на процеса срещу престъпната група на Велко Беливук и Марко Миилкович са потвърдили всичко, което службите за сигурност бяха съобщили за планиране на убийството му.

 

 

Президентът също така подчерта, че службите за сигурност не могат да си измислят оперативни данни, както и че има нови информации за планирани действия.

„Появиха се нови данни, вече имаме нови досиета, телефонни разпечатки. Те също свидетелстват за /подготвяно/ убийство или нападение срещу мен. Сега имаме потвърждения и знаем всичко за това кой е участвал в тези истории и кой е трябвало да участва в изпълнението както на първия, така и на по-късните опити“, каза Вучич.

Президентът подчерта, че не се страхува да върви сред хората в Сърбия.

„Ние побеждаваме мафията, отрязахме до голяма степен главата ѝ, но все още има много проблеми, пред които сме изправени и които трябва да решим в предстоящия период“, посочи Вучич.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар