Кирил Асен

Вчера Киро и Асена целунаха на Боко… ! И забравиха за затвора в Банкя

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новината на деня! Асен Василев не е в нервна криза. Асен Василев е уплашен. Кирил, Лорер, Венко, Минчев – също така. Високомерието им изчезна безследно като криптокралицата Ружа; нахалството им премина в благост, а самочувствието им се спихна като използван презерватив.

Бойко Борисов е ловец. Той вкара харвардските аматьори в клопка, накара ги да се водят от неговите правила и да се притесняват от всеки негов следващ ход.

Защо стана така?

Защото, още на 19 октомври, с началото на 48-то Народно събрание, се наложи Кирил, Асен и компания да осъзнаят, че не просто са втори на изборите, те са загубили изборите и оттук-насетне само ще губят. Никой не ги иска за партньор, никой няма да им послужи като-ракета носител да излетят отново към властта, никой няма да търси подкрепата им, защото в парламента могат да минат и без нея.

Защото Бойко Борисов постигна своето: показа на хората в България и на началниците в Брюксел, че е готов на всякакви отстъпки, за да има мир и разбирателство, да се постигне трудна, но адски потребна стабилност в един регион, отстоящ на километри от войната.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар