Във Варна между двата тура Копейкин оглеждал мезонети в престижен квартал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Провалилият се за пореден път на избори за кмет във Варна (шести пореден) Костадин Костадинов е оглеждал мезонети в престижен варненски квартал с цел покупка за себе си.

Според нашите източници цената на мезонетите които е оглеждал Костадинов, по известен като Костя Копейкин са започвали от цени 80 – 90 хиляди евро, като на две от агенциите с които е оглеждал мезонетите е предлагал една част да се плати на собствениците в брой, а данъчната оценка и сделката по банка.

Тук идва и въпроса откъде безработният политик Костя Копейкин, който през час спасява България в социалната мрежа Фейсбук и набира лапни шарани с публикациите си да се включат в партията му, която щяла да раздаде правосъдие и възмездие на всички, които не са съгласни с възгледите на Копейкин има толкова много пари?
Според него самият той не е пипал партийната субсидия, която така щедро обещаваше на всички да не пипа преди парламентарните избори, но след това се оказа, че той това не го бил казвал и реши да я дарява, явно вече е видно и на кого, след като въпросният може да си позволи 200 000 лева, за мезонет в престижен квартал на Варна.
Дали парите са от субсидията или щедри спонсори, затова че вечният кандидат за кмет стигна този път поне до балотаж и буквално отказа хората да гласуват, а с това и дари победата на Герб и Красен Кралев също са догадки, но не е догадка, че по време на цялата кампания за кмет във Варна Костадин Костадинов грееше от билбордовете именно на спортият министър, както и факта, че вчера следобед няколко секции предимно от един етнос по заръка на човек близък до Костадинов с който делят места в общиснкият съвет отдавна е гласувано само и единствено за Копейкин, който на всяка цена трябвало да спечели балотажа.
Явно за да не връща парите, които е получил от някои задкулисни кръгове, за да победи във Варна на кметски избори. Е да, ама не Костадинов пак загуби за шести пореден път и уви няма да си купи мезонетчето, но по интересно е какво и как ще върне на благодетелите си….

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар