Във Варна чужденецът кариерист Портних срещу родолюбеца Костадинов на балотажа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дезертиралият от руско гражданство Портних с брак по сметка за българско гражданство, ще бъде отстранен при балотажа във Варна от родолюбеца Костадин Костадинов, председател на политическа партия Възраждане.

Роденият в Съветския съюз Портних е с хазарски произход, видно от произхода на фамилията му.

Хазарите унищожават Велика България на хан Кубрат с подло проникване в нея.

В битка с хазарите, загива и основателят на днешна България хан Аспарух.Днес остатъци от хазарския етнос са концентрирани на територията на днешна Украйна, като те са в основата на отделянето на Украйна от връзката и с Русия и останалите държави от бившия Съветски съюз, днес Общност на независимите държави и Русия.

За да получи българско гражданско, Портних се обвързва с дъщерята на висш функционер от бившата Държавна сигурност,забогатял в мътните води, около прехода във Варна и България, покрай групировките на криминалния преход.

Срещу кмета чужденец и олигарх на ГЕРБ във Варна се изправя историка-родолюбец и автор на истински учебници по история Костадин Костадинов, председател на единствената автентична родолюбива политическа партия Възраждане.

Варна беше града в основата на бунтовете срещу Електроразпределителните дружества, а днес Варна може да бъде и един от първите градове отхвърлили робството на ГЕРБ, заедно с Пловдив, Русе, София, Благоевград, Разград, Ловеч, Плевен, Силистра,Добрич, Ямбол, Сливен, Асеновград, Пазарджик и много други общини и селища в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар