Във Френския парламент: Льо Пен обяви, че 358 граждани от Чад са с български паспорти в ЕС

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Грандиозен скандал избухна тази сутрин във Френския парламент в Комисията по бежанците. Лидерката на Национален фронт Марин Льо Пен извади официални данни от Европейската комисия за нелегалната миграция.
Гвоздеят в тях са 358 чернокожи, които се ползват с пълните права на Европейски граждани, тъй като са получили български паспорти през 2017 и 2018 г. Това е точно периодът на Харалампиев и началника му Каракачанов в ДАБЧ. “В цялата история на България, няма нито един черен българин” – каза Льо Пен и се надсмиваше на имиграционната политика на Макрон – “Дори в Русия е имало един негър.
Довел го е Петър Велики и го е ползвал като верен служител. По-късно той се оказва пра-пра-дядо на Пушкин, който е 1/8 чернокож. Но в българската история подобен случай няма…” От това следва, че въпросните мигранти са получили гражданството си с някаква фалшификация или срещу подкуп.
“При цена 5000 евро, всеки малко по-заможен африканец, може да стане европеец, в царството на българските паспорти” – обяви Льо Пен. “Ако България не анулира тези паспорти, ще наложим санкции на цялата страна” – коментира възмутено друг депутат от Националния фронт.
източнк: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/358.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар