ВЪЗМЕЗДИЕ! 26 години затвор за мъж убил жена си и тъста си

България, Темида, Убийства
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

26 години лишаване от свобода е постановил съдът за двойното убийство в плевенското село Горни Дъбник през есента на миналата година.

Плевенската окръжна прокуратура съобщи за постигнатата присъда, която не е окончателна и подлежи на обжалване пред Великотърновския апелативен съд, съобщава Дарик радио.

Петко Черкезов е признат за виновен за това, че в края на октомври миналата година умишлено и с особена жестокост е убил 72-годишния Стефан Танчев и 35-годишната му дъщеря Наталия.

Мъжът е издъхнал на място, а жената – на път за болницата.

Петко и Наталия живеели на съпружески начала, като имали дете.

През 2017 г. отношенията между тях се влошили. Въпреки раздялата им, обвиняемият продължил да настоява двамата отново да се съберат, търсел съдействие от близки и познати, за да убедят жената да промени решението си и да заживеят отново като семейство, като твърдял, че не може да живее без нея и ако не се съберат, ще убие детето им и себе си. След категоричните откази на жената, той взел решение да си отмъсти, като я убие.

На 30 октомври в късния следобед, обвиняемият пристигнал с автомобил в село Горни Дъбник и след като се стъмнило, се придвижил до къщата, в която живеели Наталия и баща ѝ. Прескочил дувара и през незаключената врата влязъл вътре и се скрил в гардероб. Там престоял около два часа, като изчаквал жената да се прибере в своята стая. След като се убедил, че в къщата всичко е утихнало, излязъл от укритието си, влязъл в стаята, приближил се до изплашената жена и я пробол с нож в корема. Тя паднала и започнала да вика за помощ. Като чул виковете, в стаята влязъл баща й. Черкезов се обърнал към него и го пробол няколко пъти с ножа, а резултат на раните си мъжът починал. Обвиняемият нанесъл още удари с нож по тялото на жената и напуснал къщата.

По искане на прокуратура обвиняемият е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.

Frognews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар