Костадинов: Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ. Кой ще е следващият убит? В Хаити убиха даже президента

Възраждане излиза на протест пред Партийния дом днес от 12 ч.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес от 12 ч. от партия „Възраждане“ излизат на национален протест пред Партийния дом, в който отскоро заседават депутатите.

На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България! Излизам за правото ми на референдум за запазване на българския лев! Излизам срещу промените в конституцията, целящи разпарчетосването на България! Излизам срещу новата американска база в Ямбол, целяща пълното колонизиране на моята Родина!„, написа преди дни лидерът на възрожденците Костадин Костадинов.

Излизам от 12 ч. пред сградата на Партийния дом (временно Народно събрание) в София, и няма да изляза сам! С мен ще бъдат всички мои съмишленици от парламентарната група на “Възраждане” и хиляди възрожденци от столицата и страната. Ако и ти искаш същото като мен, ела и бъди с мен и до мен! Аз вярвам в законите и конституцията, но повече няма да търпя тяхното погазване от управляващите национални предатели. Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е дълг на всеки един достоен гражданин! Оставка на марионетното правителство, съд и затвор за предателите!

Време ни е за Възраждане!“, заключи Костадин Костадинов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар