„Възраждане“ иска оставката на кабинета – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повече от очевидно е, че това правителство не работи за българския национален интерес, затова ние искаме неговата незабавна оставка“. Това заявяват от партия „Възраждане“ в съобщение до медиите. 

„Действията на правителството и решенията, които взима, са системно осъществявано национално предателство. Вече почти месец убеждават българския народ как България трябва да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни говорят как трябва да пуснем Македония да преговаря за членство в Европейския съюз“, смятат от партията. „Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като своеобразен референдум за това иска ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и иска ли българският народ България да пусне Македония да преговаря за членство в Европейския съюз“, пишат от формацията. 


Според „Възраждане“, „голяма част от избирателите на партиите, които към момента са в българското управление, не желаят нито включването на България във война, нито предоставянето на повече концесии на Македония и вдигането на ветото над преговорния процес“.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар