Външната батерия Apple MagSafe Battery Pack вече зарежда iPhone по-бързо

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple пусна софтуерна актуализация за MagSafe Battery Pack, която ще направи зареждането на iPhone от аксесоара по-бързо. Версията на фърмуера е 2.7 и след обновяването до нея външната батерия, прилепваща се към гърба на iPhone, вече предлага 7.5 W зареждане.

За да постигнете новата скорост на зареждане, трябва да актуализирате своя MagSafe Battery Pack. Това се случва изцяло автоматично, когато устройството е прикачено чрез магнитите си към гърба на iPhone, но според сайта на Apple ъпдейтът може да отнеме до една седмица.Ако искате актуализацията да стане по-бързо, можете да я направите с помощта на Mac или iPad, като включите MagSafe Battery Pack към порта чрез Lightning – USB кабел. В този случай актуализацията ще отнеме само 5 минути.


MagSafe Battery Pack е аксесоар, съвместим със сериите iPhone 12 и 13, който компанията пусна на пазара през юли миналата година. До момента устройството не се радва на широкото одобрение на потребителите, защото зареждаше смартфона едва при 5 W, така че ъпдейтът с 50% по-висока скорост на зареждане би трябвало да го направи малко по-атрактивно.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар