Мажд Алгафари

Външния министър на Украйна какви ги дири тук?

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Външния министър на Украйна
Кви ги дири тук?
Моят конспиративен анализ.

Значи, преди дни дедо БайГън рече, че ще отпусне 2,5-3 милиарда гущерчета на Украйна за въоръжаване. Демек за да си напазарят оръжие. Не е казал кога, но каза, че ще ги отпусне, както и при нас със самолетчетата.

Та, зеленото бункерче веднага направи някакви разчети за тез мангизи и реши да запали самолета и да разходи няколко души из близките държави да сключват сделки за пушкалата. И, ей го е, външното министърче на Украйна. Иде нашия да купува железария.

Малко преди това, нашето министър-председател се виде с Мустафа ханъм, къде му рече: Кире, ша ти додат на гости от Украйна, та виж какво треба да се направи. Ние подкрепяме идеята и квот зависи от нас, немаш грижи.

Та, нема да се учудим, че тоя не е дошъл да ни благодари за помощта към украинските туристи или да напазари агнешко за Великден, а е цъфнал за да договори некакви доставки на оръжия.

Та, ако е така, сакам да му кажем на нашето Кире:
Кире, ти майка, ти баща. Ако тоя спружлек е додъл за туй, кажи му така: ние сърбахме попарата от САЩ с едни самолетчета. Платихме ги, ама я ги видим, я не. Затуй пич, ония от САЩ кат ти пратят парите ела да купиш. Че знаем ли, ще ти дадем, ама нема да си видим парите от САЩ. Както САЩ ни накараха да платим за нещо, което ще го чакаме, така и вие, платете, па я видите оръжие, я не.

Така де, треба да играем по правилата на САЩ и НАТО. Първо плащаш, а след това кво стане.

Поздрави: Мажд Алгафари

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар