Кирил Петков лъжа

Върви една изключително нагла и неприлична опорна точка, че ако служебното правителство изкара на показ престъпленията на отишлата си паразитна власт, то значи е в договорка с ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Върви една изключително нагла и неприлична опорна точка, че ако служебното правителство изкара на показ престъпленията на отишлата си паразитна власт, то значи е в договорка с ГЕРБ. Кирчовците бяха тръгнали да затрият държавата, но заради рахата на умнокрасивитета, придворните лакеи на Корнелия и няколко абонирани за лукс анализатори, видите ли служебните министри трябвало да си мълчат. Прощавайте, но подобна логика издава измъчена липса на пиар въображение и отсъствие на мозъчна гравитация.

Всъщност Борисов ще се завърне, защото беше изпран по безупречен начин точно от Кирил Петков за по-малко от половин година. А двамата ще се втурнат да се прегърнат в евроатлантически брак веднага след изборите и тогава опорната точка ще е, който не ги прима е путинист. Кирчо сега се прави на недостъпен и не си дава ръката, но само гледайте как ще се венчаят след вота под настояване на кумовете от Козяк.

Успокояващото в цялата работа е, че тогава умнокрасивитетът ще има декорираща функция на снимка в рамка и ще седи на почетна позиция на лавиците в кабинета на Борисов, успоредно на фотосите с трите папи дето са го галѝли по главата.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар