Вържете Борисов и Гешев, за да е мирна държавата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вържете, неутрализирайте Борисов, Михаил Константинов, МВР и Иван Гешев, за да са мирни и честни предсрочните избори. Защо точно това каре?

Ето защо:

 

От няколко дни Борисов в несвяст и с тъпо упорство манипулира общественото мнение. За тази цел използва всеки извънреден брифинг и всяка пресконференция с едничката цел да обстрелва народа с откровени лъжи. Бръщолеви например как отчитал всеки лев на данъкоплатците, въпреки че и досега не е дал смислено обяснение за онези милиони и златни кюлчета в нощното си шкафче. Да не говорим за милиардите, които погреба в шумно рекламирани проекти, като този за електронното правителство, например. Борисов ни святка също, че ако президентът назначал ЦИК, щял да обслужи собствения си интерес. Това негово твърдение значи ли, че досега той, Борисов, е правил точно това, още повече че ГЕРБ 11 години доминира кадрово в Централната избирателна комисия?

 

МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ

Проф. Михаил Константинов от години предизвикваше спорове и съмнения за безпристрасността си като шеф на държавната агенция „Информационно обслужване“. Оглавяваната от него държавна структура брои гласовете от изборите, докато в същото време Константинов неспирно славословеше ГЕРБ и Борисов. През 2013 г. Михаил Константинов подаде оставка под натиск от политически партии заради негови политически изказвания в полза на ГЕРБ. Малко по-късно обаче кумирът му Борисов го върна на шефското място.

МВР пък е класическият инструмент за рекет, натиск, подчинение, страхуване и манипулации в ръцете на Борисов. Но и нещо повече – за печелене на избори. Чрез внушаване на страх, оказване на натиск и използване на престъпни структури да осигуряват гласове. Достатъчно показателно е, че през последните 11 години няма нито един случай на разкрит купувач на ромски гласове в полза на управляващите от ГЕРБ. Сегашният и предишният вътрешен министър са депутати от ГЕРБ в днешният 45-ти парламент. Егати контрола, дето са упражнявали…

 

Четвъртият „поп за връзване“ в карето е главният прокурор Иван Гешев. В много колонизирани от САЩ държави, като страните от Латинска Америка, именно главните прокурори гарантират и подаряват контролиран вот на управляващите чрез натиск на глутницата си от прокурори върху бизнеса. Като в същото време Прокуратурата опъва „чадър“ над купувачите на гласове в полза на властта. За 11 години в България нямаме нито едно съдебно производство за купуване на гласове срещу хора на ГЕРБ.

Тези четиримата и цялата им хунта ГЕРБ смятат, че българския народ трябва, не, длъжен е, да приеме (и приветства) тяхната формула за провеждане на избори като единствено вярна и гарантираща справедливост. Защото за тях единственото справедливо е те да спечелят изборите и да управляват. Само че все повече хора разбират, че ГЕРБ не е никаква партия, а организирана престъпна група, която е готова на всичко, за да запази властта си.

Простичък въпрос: Могат ли мутри да управляват държава?

И още по-простичък отговор: Може, но задължително по мутренски. Те други начини не знаят.

Затова ГЕРБ сега реват срещу новият любимец на САЩ – президента Радев и евентуално негово служебно правителство, а отритнатият от Вашингтон като стара и амортизирана любовница Борисов място не може да си намери и пръска злобни слюнки по микрофоните. Защото едно неутрално служебно правителство ще прекъсне мафиотската му схема. И ще стане ясно, че за ГЕРБ гласуват не повече от 5-10 %, а останалото е измама. Очевидно е, че играта на колониалния ни господар САЩ се променя, а за новите игри Борисов не става, защото е олд мутра скуул. На Вашингтон са му нужни по-рафинирани национални предатели, които да назначи за губернатори на колонията си България. И явно вече си ги е намерил. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар