Върти ли строителят на ГЕРБ кримски пари?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Може ли американският удар по казуса с жилищата на властта да идва заради кримски връзки на Артекс?

Не е тайна, че САЩ и ЕС наложиха ембарго върху възлови лица и фирми от полуострова, който де юре се води украинска, а де факто е руска територия.

Вероятно в този смисъл янките може да са се развълнували от вървящите из върхушката информации, че е възможно към цялата история да има отношение Ярослав Иванченко, директор на руско държавно предприятие, вършеещо в Крим, който години е живял в България, по-точно в София. 19 минути се опита да провери получена от нас информация за опасни връзки на строителите, продаващи на непазарни цени на членовете на Политбюро на ГЕРБ и дори на техните секретарки апартаменти от извора – позвънихме на Пламен Мирянов – Младши на неговия личен номер, на който е търсен и друг път, включително два дни по-рано.

Телефонът му обаче бе вдигнат от дама, която излъга, че „няма такъв”.

Ще напомним, че макар да не бе оповестено, стана ясно, че миналите през Инвестбанк руски пари са отишли на изток, както разгласи лично американският посланик.

В заверата с източването на поне 100 млн. евро, част от които отново минали през Инвестбанк от т.нар. Вълк от София, чиято снимка в кабинета на Цветанов със зам.-председателя на ГЕРБ вече показахме, също изникнаха руски имена и връзки.

Апропо, една нишка, която безспорно свързва Цветанов и Инвестбанк ще разнищим в следващия ни брой. Ще ви бъде любопитно!

19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар