Върховно удоволствие чрез тези 4 секс пози!

България, Развлечение
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Случвало ли ви се е да харесвате някоя поза, но вечно нещо да й липсва? Е, тя все пак може да стане идеална и да ви донесе много голямо удовлетворение, казват експертите. Има начин да подобрим усещането и да си доставим максимално удоволствие.

1. Мисионерска поза

Поставете таза си над възглавница. Докато половинката ви действа върху вас, повдигнете леко бедрата си и започнете да му помагате с тласъците.

Жените, които изпитват трудности да получат оргазъм в мисионерската е добре да стимулират клитора си. След няколко опита сме убедени, че ще достигнете до страхотен оргазъм.

2. Жената от горе

Когато сте върху него, опитайте вместо движения нагоре-надолу, да направите и кръгови. Това ще ви достави още по-голяма наслада.

3. Кучешката

Не слагайте краката си на пода. По добре се опрете на ръба на леглото и се разкрачете. Нека той ви приближи отзад. Хубаво е отново да играете с клитора си, за да стигнете до максимално удоволствие. И знайте – не е нужно да бързате!

4. Странично

Помагайте му по време на тласъците и стягайте задните си мускули по време на акта. Отново може да опитате да правите кръгови движения.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар