Вярно, че политиката също е древна професия, ама не ги бъркайте толкова!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Целият ден днес гледам порно снимки. Веднага уточнявам – не по мое желание и търсене, а разглеждайки кротко новинарският поток във фейсбук. И като изскочиха едни моми без дрехи от едната страна на снимките, а от другата – същите моми, ама във формат 18 +, онемях.

Преди няколко седмици пък пик-лива медия излезе с цял порнофилм относно приятелката на един кандидат за кмет. Тъкмо си мислих докъде стига морала на Територията, и се оказа, че това било върхът на айсберга.

Веднага уточнявам, че не съм чак толкова задръстена. Да се снимат жените както им душа иска. И това е работа или пък удоволствие, ама като ги гледам, по-скоро е работа, доста са инвестирали в себе си. Но явно момите са в двоумение коя точно древна професия да изберат – проституцията или политиката. И най-накрая, явно неуспели да решат, се пробват и в двете поприща.

Специално кандидатката на „ВОЛЯ“, чиито снимки се веят в еротични и по-хард еротични снимки във фейсбук, изумявам как изобщо на някого е хрумнало да предложи момата за политик. Че има таланти, е видно от снимките /не от плакатните, от другите/, ама все пак я предлагате да управлява община, а не бардак. За второто безспорно има таланти.

Познавам и доста жени политици /думата „политичка“ нещо не ми допада/, които са се изкатерили до високия си партиен пост от легло на легло. Същото, само където няма фотографски доказателства за това. Но пък и обикновено хората ги знаят как са станали политици.

Неуважаеми мадами, политиката НЕ Е ВАШЕТО ПОПРИЩЕ. Вярно, там най-добре се краде, но дори в политиката има нещо като морал и добър тон. А той изключва дибидюс голите ви снимки с вибратори! Останете там, където сте най-добри – в проституцията.

Извън шегата, считам, че е недопустимо хора, върху чийто морал има дори сянка от съмнение, да участват в политиката, без значение на колко ниско ниво.

Защото проститутката почтен човек не може да стане! Не можем да допуснем хора, които са се снимали в порносайтове, да ни представляват пред света и да управляват народа ни. ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.
Снимка на Елена Гунчева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар