В “бедна” Германия теста за коронавирус по – малко от 40 лв. В България над 120 лв.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За пореден път в “бедна” Германия в която минималната работна заплата е над 2000 лева имаме цена на нещо, която е три пъти по-ниска от тази в България. Как стават тези неща, ами просто е в България всяка една фирма, която си позволява да печели на гърба на хората, не се проверява от така наречените компетентни органи и за нея няма дори Гешев.

 

Сега да ви припомним и думите на същият този Иван Гешев, който по една или друга случайност на обстоятелствата стана главен прокурор, след разкритията, че Пацо Терасата си има тераса. Да точно така Бойко Борисов, Делян Пеевски, Ахмед Доган и Сотир Цацаров се бяха договорили именно Пацо Терасата да е главен прокурор на България, но той сега е в Испания почетен консул във Валенсия, където пък по една или друга случайност на обстоятелствата от години живеят родителите на жена му. Но да се върнем на Гешев и думите му по време на извънредното положение:

“Всеки един спекулант със стоки и услуги свързани с коронавируса ще бъде строго наказван и преследван от закона!”

И сега пак да повторим, тест за коронавирус в “бедна” Германия струва под 40 лева, а в България струва 120 лева, но за прокуратурата проблем няма и като добавим и факта, че в България в момента се използват турски тестове, които на едро струват под 15 лева бройката, а в Германия френски, които струват по близо 25 лева бройката, ни е много интересно, кой печели в България от поредната огромна далавера, надали са гражданите и хазната на Бойко Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар