Юксел медии бтв

В Би Ти Ви беснеят, че ги поканиха! Тези тримата погребаха правителството и на Киро, и на Корнелия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Шансовете за съставяне на правителство в рамките на 47-ото Народно събрание са минимални, а на хоризонта се задават нови предсрочни избори“, това казаха за Би Ти Ви социолозите доц. Антоний Гълъбов, Кольо Колев и Евелина Славкова.

„Има по-големи очаквания да не се стигне до предсрочни избори. Това е общественото мнение. За съжаление вървим точно към предсрочни избори. Този мандат няма да се реализира“, смята доц. Антоний Гълъбов.

„Смисълът на връчването на мандата на БСП е като на отровна ябълка. Ние имаме една игра с топка, която се нарича народна топка. Във всички групови спортове си подаваш топката.

При нас целта е да избиеш играч от полето. Няма подаване, а има целене“, посочи той.

„Всяка политическа формация гледа да си измие ръцете. Този процес виждаме и при „Има такъв народ“. Изведнъж Тошко Йорданов става диалогичен. Шансът да се състави правителство е минимален. Шансовете са между 20-30%“, допълни от своя страна Кольо Колев.

„Предсрочните избори, както се вижда и от данните, няма да решат нищо. Въпреки това ние устремно вървим към тях“, уточни социологът.

Според Евелина Славкова дори и да се състави нова четворна коалиция между ПП, БСП, ИТН и ДБ тя няма да бъде стабилна.

„Още при връчването на първия мандат на „Продължаваме промяната“ бях на мнение, че по-скоро отиваме на предсрочни избори“, добави тя.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар