В болницата заразиха нарочно дядо ми, за да стане COVID жертва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жена на име Леонора Шокордова разкри пред камерите на Нова телевизия потресаваща история, в която дядо й губи живота си. Според нея на практика лекарите са го убили.

 

Заразяват с Ковид в болница

На 12 декември 2020 г. възрастният господин е приет в Университетска болница “Канев” в Русе. И двата му PCR теста са отрицателни, но лекарите решават да го настанят в COVID отделението, тъй като е с двустранна пневмония и висока температура, а това са симптоми за коронавирус.

Мъжът излиза от болницата на 23 декември, но в много по-тежко състояние. Лекарите твърдят, че пневмонията му е овладянаи и трябва да се лекува в домашна обстановка.

На 29 декември обаче, вече с много лошо здраве, възрастният господин е приет в болница “Медика”. Тогава вече тестът му за коронавирус е положителен. Лекарите там обаче не могат да сторят нищо, тъй като състоянието му вече е критично.

“Дядо ми нямаше коронавирус, заразиха го в болницата, като го сложиха при пациентите с COVID. На практика те го убиха. При изписването в първата болница баба ми е трябвало да подпише декларация, че медицинското заведение не носи отговорност при фатален край. Що за наглост?!” – изригна внучката на жертвата в ефир.

По думите й става ясно, че дядо й може да е станал жертва на изкуственото надуване на бройката болни от Ковид-19. Именно затова да са го вкарали в COVID отделението, без да ги е грижа, че може да не е заразен и това да бъде фатално за него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар