Либерал

В България либералния психоГУЛАГ няма никакъв шанс! Сега им минават номерата, но бъдещето не е тяхно и те не са в него

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Този Шапс, министър на отбраната на Англия, е биоробот като Киро, Трюдо и Тагарев и другите подобни зомбита. Беше министър на енергетиката и на още две три неща, паун на конци.

Трябва да се знаят имената на хората, които работят против народите си и против интересите на цялото човечество, готови за господарите си да хвърлят държавите си и света в хаоса на унищожение и смърт. Това не са хора! Това е зло. Искам да се види, че не само у нас управляват разрушителните сили и да спре това зомбирано мислене, че на Запад било по-добре от у нас.

Никой няма военен шанс срещу Русия, изпращането на войски е изпращане на хора на сигурна смърт. Кой иска това? А откакто се помня се разиграва тази евтина и много противна вече сценка как САЩ ще фалират и ужас, Земята ще спре да се върти. И винаги в последния момент, хоп, президентът спасява нацията и света от ужасен край. Докога с тези пошли елементарни фирми на манипулация и фалшификация на истинските потребности на хората? А че нямало пари за Украйна в новия бюджет на държавата, това не е никаква новина.

 

С пълна сила върви зануляването на Запада, по-точно самозануляването. Трябва да им се признае, че скакалците, които управляват в Колективния Запад, горда част от който е и “демократична” България, са много усърдни и се справят наистина чудесно.

Да мислиш, че това, което се случва, е демократичния рай, означава вече диагноза, много тежка форма на разтройство на самоличността и самосъзнанието. Така и така ще се строи нов свят, този е негоден за употреба, поне да свършат тежката работа по разрушаване на старото.

В България либералния психоГУЛАГ няма никакъв шанс! Сега им минават номерата, но бъдещето не е тяхно и те не са в него.

Анастасия Гешева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар