Кирил Лена

В България никога не имало такова дъно на простотията, наглостта и еничарството, като това на Просто Лена и Киро Простото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Куцо, кьораво и сакато е скочило да брани една не особено адекватна лека жена и лъжкиня.

Сякаш единственият й кусур досега е бил това, че е хванала премиера за ръката!

Май никой не се скандализира от това, че същата лека жена, въртеше министрите на пръста си и си позволяваше да им нарежда, какво да правят!

Същата дрънкаше врели-некипели, ангажирайки държавата, с твърдения, как ще получаваме 4 ПЪТИ ПО-ЕВТИН природен газ, като прекратим отношенията с ГАЗПРОМ.

Лена инструктираше МВнР, как да гонят руските дипломати и сътрудници, с което провокираха невиждан срив в отношенията ни с Русия.

Лена нагло излъга, че имала информация „от службите“, че Русия плащала на всички, които не припяват мантрите на психоатлантиците по 4000 лв. на месец, с което даде храна на всички фекаломети да обстрелват всеки, противник на сектата им.

В България никога не имало такова дъно на простотията, наглостта и еничарството, като това на Просто Лена и Киро Простото. Никога!

Слава Богу, те се провалиха, преди да ни въвлекат и в още по-страшни неща, като това, да подпалят чергата ни с чужда война, в услуга на менторите си!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар