Бойко Овце

В България нищо нормално не е останало. Защото го позволихме. Защото ни е страх да излезем от клишето и инерцията на тълпата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КНСБ подкрепяло Портних за кмет. КНСБ подкрепяло Сульо Пулев за кмет. КНСБ подкрепя ГЕРБ. КНСБ сключило споразумение с ГЕРБ.

Неизкушеният от излишна обща култура човек би си помислил, че става дума за две политически партии. И точно това е ненормалното. Дотолкова сме свикнали с лъжите на синдикатите, че дори не се впечатляваме.

КНСБ явно забравя, че е СДРУЖЕНИЕ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ РАБОТНИЦИ ЗА ЗАЩИТАТА ИМ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ. Май никога не е имало такива функции. Защото още от началото на прехода, синдикалните лидери с летящ старт влязоха в политическите схеми. Силни, защото търгуваха правата на стотиците хиляди свои членове срещу политическо влияние.

Кои сте вие? Как си позволявате? Влизате в срамни договорки с работодателите, за да превърнете членовете си в роби на труда. Ходите по лъскавите държавни приеми и си пиете уискито в компанията на управляващите политици. И изкарвате членовете си на протести всеки път, когато ви платят или трябва да изтъргувате влиянието си.

Синдикат означава организация за защита на работниците. Но синдикат означава и мафиотска организация. Преценете кое от двете важи за българските два най-големи синдиката. Но иначе членовете им си плащат всеки месец. Всъщност някой питал ли е членовете на КНСБ дали подкрепят ГЕРБ?

В България нищо нормално не е останало. Защото го позволихме. Защото ни е страх да излезем от клишето и инерцията на тълпата.

ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар