Кирил Пеевски

В ГЕРБ и ПП, и ДБ са накупени на килограм. Да, разцепени са, омерзени са, ама не очаквайте никаква чест и съвест от тях

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДПС ИГРАЕ СВОЯТА МРЪСНА ПРОДАЖНИЧЕСКА ИГРА.

ДПС ИЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЛЕНАРНА ЗАЛА, ИЛИ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА, ЗА ДА СВАЛИ КВОРУМА И ТАКА ДА ПОДАРИ НАЙ-ПРОДАЖНОТО, КРАДЛИВО И МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

КАКВОТО И ДА НАПРАВИ ДПС, ТО ЩЕ Е ДА ОСИГУРИ ГЛАСУВАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Защото ги е страх заради мръсните им многогодишни далавери ЗАЕДНО С МАФИЯТА НА ГЕРБ, които не спряха да дялкат.

В ГЕРБ и ПП, и ДБ са накупени на килограм. Да, разцепени са, омерзени са, ама не очаквайте никаква чест и съвест от тях, защото ДАЛАВЕРАТА ИМ Е ПО-ВАЖНА.

На американците им е пруз хуя кой краде тука и как краде, единственото, което ги интересува да има ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ Е ДА НИ ВКАРА ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА.

Всички тъмни сили са зад този Сговор, с типове, които изскочиха от дупките си да се правят на експерти, и са съюзени с политическия боклук и мафията. Всеки сенчест тип вече е осребрил я негов министър, я главен секретар на МВР, я шеф на ДАНС, я шеф на ДАТО. Тия сенчести типове ще овладеят цялата национална сигурност и ще колят, и бесят.

Всички онези, които проявиха чест и позиция и застанаха на страната на Операция „Чисти ръце“, ще бъдат изчистени. Елиминирани. Сготвени. И „труповете“ им ще бъдат извозени с трактор.

Хубаво ли ти е Доган/Пеевски?!

Ашколсун!

Веселина Томова


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар