В ГЕРБ са бесни: Ще се разправяме с Бойко Рашков! МВР шефът: Не ми пука

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ, която е на кантар с партията на Слави Трифонов след огромен срив на доверието, се закани да се разправя с МВР шефа Бойко Рашков, който са последните 10 дни арестува десетки купувачи на гласове за хунтата и така провали плановете на Баце за изборна победа.

„Бойко Рашков, вместо да организира изборния ден, дава интервю в медия, където назовава поименно партията ни и агитира в полза на други партии. Явно е уплашен от резултата”, разсмя зрителите яростният гербопитек и бивш хулител на Баце Тома Биков.

„Рашков не получи желания резултат и 2 часа преди изборния ден излиза да агитира и отново погазва закона, което прави в последните 2 месеца и последната седмица. Този човек е опасен за демокрацията и ще му търсим отговорност още утре”, категоричен беше дипломираният актьор с мераци в политиката.

Бойко Рашков обаче отговори кратко и ясно на заплахата: „Не ми пука. Партия, която губи почва под краката си и е с 15-20 депутати по-малко от изборите на 4 април, не е важно какво говори”, ясен бе МВР министърът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар