В Давос, Швейцария се проведе Световен икономически форум. Нито беше световен, нито икономически

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Давос, Швейцария се проведе Световен икономически форум. Нито беше световен, нито икономически.

Присъстваха второразрядни политици от страни – членки на НАТО, основна тема беше Русия. От големите дойде само Олаф Шолц.

Льонка, жената на все още президента на Покрайна, се появяваше два пъти дневно, като антибиотик. Настоя за оръжия и обясни, че като победят Путин ще се оправи и климатът. Чакаха и Грета Тунберг, но тя не дойде, едва ли е закопчана „на трамвая“ в некое немско районно.

Накрая всички единодушно гласуваха да победят Русия, в Кремъл гладят бялото знаме и плюнчат молива за подписване на капитулация.

Общо взето се събраха да си ръкопляскат един на друг да си дават кураж. То си е за страх. Путин увеличава армията до 1,5 млн. души с преструктуриране и модернизация. Китай ще обнови армията си напълно до 2027 година, Иран е на стъпка от ядреното оръжие. Само ние се надлайваме с поляците и балтийците и сме сигурни, че Чичо Сам е наш човек, а Господ е българин.

Злите езици говорят, че всички проститутки в околностите на Давос са били предварително резервирани, цените скочили до 2500 евро на нощ. Както казват руснаците – за едни война, за други майчица родна.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар