В ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ: Двама въоръжени рецидивисти избягаха от Софийския затвор

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама въоръжени затворници нападнаха охраната и избягаха от Софийския затвор.

Бягството е станало в 15.45.

Избягалите са Радослав Колев, рецидивист, осъден на лишаване от свобода на 26 години за убийство и Владимир Стефанов, рецидивист, осъден на лишаване от свобода на 30 години, за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР, съобщава БГНЕС.

По първоначални данни, бягството е извършено и чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса на софийския затвор.

На място в Затвора в София са изпратени двама прокурори от СГП, като действията по разследването се извършват от СДВР. Координират се действия с МВР за издирване на бегълците.

СДВР призовава гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

От дирекцията предупреждават гражданите да сигнализират веднага, в случай че забележат двамата мъже. По данни на полицията те са агресивни, възможно е да са въоръжени и да окажат съпротива.

bultimes

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар