В държавата на Мутрата: Пенсионери не могат да си купят хляб, майка изплака – „Искат да убият сина ми!”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В държавата на Мутрата закони няма, има далавери и измами на гърба на обикновените хора.

Такъв извод направи Narod.bg от две наглед различни, но всъщност много близки истории, в които потърпевши се са политици от хунтата на ГЕРБ, а пората от народа.

Първата случка касае новата заповед на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов за „зелен коридор”, в който да пазаруват само възрастните хора, се изроди в тормоз над пенсионери, разкри Narod.bg.

Почувствала се значима, управителката на „Фантастико“ на ул. „Коперник“ в София повика полиция, за да попречи на няколко пенсионери да си купят хляб, понеже не било време „дъртаци” да пазаруват. Охранителите проверяват лични карти на входа без да имат право.

Реклама

Другата история отново е директно свързана с коронаужаса, в който ни насади хунтата ГЕРБ.

Медицинската сестра Кети Виденлиева изплака, че синът ѝ може буквално да издъхне, защото властта не направи нищо да подготви болниците за очакваната още от пролетта втора върна на коронавирус.

Ето разказа ѝ, публикуван във фейсбук групата на Нова телевизия:

Тази държава иска да убие синът миАз съм медицинска сестрадокато събера пари, за да го трансплантирам, се разболях от ракДокато се лекувах с химиотерапиясъщевременно успях да го трансплантирам.

Утре трябва да сме на контролен преглед и протокол за скъпоструващи лекарствано такъв няма да имаОбаждах се в Александровска болницаотговориха ми Не знаем какво да правитедиспансерът е с подадени и приети оставки! Питам виТова не е ли ГЕНОЦИД???

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар