В избрани болници се пазят ВИП-места за пеевци, домусчиевци, министри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Направили били 5000 теста… Само обезлюдяването и намалената гъстота на населението донякъде ще ни опазят. Сега сме 6,5 млн. на 111 хил. кв. км, а в Ломбардия са 10 млн. на 24 хил. кв. км.

Но всички тия щабове, съвети, борисовци, мутафчиевци какво ще обясняват, като се препълнят болниците и отказват да приемат умиращи хора…Сигурно ще обвинят населението, че е недисциплинирано, затова.

А в избрани болници се пазят ВИП места, съобщават, че капацитетът е запълнен, но е предвидено място за т. нар. ВИП-ове. Не става дума за плеймейтки и фолкпевици от жълтите сайтове, а министри, домусчиевци, пеевци…

Видя се какво стана с Домусчиев – приеха го в частна болница, затвори цял етаж, затвориха за 6 дни цялата болницалекари и сестри – здрави – спяха вътре като арестувани. Това стана с още 3 болници, мъдри решения на щаба – 5-дневна карантина за здрави хора, затворени с болни.

След тази епидемия (което ще затихне лятото, но ще продължи с нова сила наесен) и България, и светът няма да са същите. Здравна система, политическа система, политически елит…

Като в Библията ще стане – „И вкупом непотребни станахме“. В нашия случай – и вредни.

Иван Бакалов

Източник:дунавмост

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар