В Карнобат напрежението ескалира! Потрошени са офиси на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нещо, което няма да видите в новините на телевизиите.
Карнобат потроши клубовете на ГЕРБ. Няколко видни активисти на партията са пребити според публикации в социалната мрежа, а лидерът на местната организация е избягал със семейството си в Турция.
Почти гражданска война избухна в Карнобат, след опита на Бойко Борисов да завземе алкохолния бизнес от местния “Винпром” и така блокира работата му, като оставя без препитание половината семейства в града. Местните вече показват своето презрение към управляващите явно, а в града според очевидци се разполагат и подразделения на жандармерията от Бургас и Сливен.
 Местните предлагат на Борисов, да се поразходи с джипа до ромската махала в Карнобат и да плати поне на гласоподавателите си, защото роптаят, че обещаните пари още не са стигнали до тях и много хора буквално са притесни за живота и здравето на гербаджиите в града.
Според източниците ни, нещата ескалират с всяка изминала минута, защото освен, че ромите не са си получили парите в града усилено се заговори, че винпромите свързани с Миньо Стайков ще затворят врати в началото на новата година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар