Световен ред свят

В момента западният свят е в криза, която самият той си предизвика с малоумна политика и безумни санкции срещу Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За ужас и страдание на психодесните душици, които крещят „Слава на Украйна“ по българските улици, аз изпитвам съчуствие преди всичко към българите. Още повече, именно българите са жертвата на либералното изтрещяване и глобалистки планове. За съжаление на бившите агенти на Държавна сигурност, завършили в Москва като агент Ивайло, който сега е първи защитник на украинците и Зеленски, мен войната там не ме интересува. Каквото повикало, такова се обадило! Не видях съжаление в либералните душици, когато нацистите на Азов и Десен сектор избиваха хора в Донбас, нито ги чух да споменават избитите дечица там.

Не съжалявам, че надрусаният украински президент не може да привлече съчувствието ми. Той си продаде народа и държавата на САЩ, съгласи се с американски бази и лаборатории на украинска земя, а сега вие като оплаквачка защо така се е случило. И проси пари, разбира се. Интересно защо не коментира собствените си 836 милиона долара или имението на родителите си за милиони евро във Франция. Явно от честен труд ги е заработил.

В момента западният свят е в криза, която самият той си предизвика с малоумна политика и безумни санкции срещу Русия. Във великите САЩ не могат да осигурят изкуствено мляко за бебетата си. В Европа ни учат как да се къпем въднъж в месеца и да се топлим на слънцето. Заедно с призива „Оди пешА, бе!“ /явно им се е харесала фразата на ПКП/. И всичкото това, за да се угоди на едни хорица, които защитават интересите на САЩ.

България винаги е приемала с отворени ръце бежанци. Арменци, евреи, сирийци, от всякакви народности. Самите ние – българите, през вековете много пъти сме били бежанци. Но от това да приемеш, до това да се самоунищожиш заради чужди интереси, има огромна разлика.
Затова ми простете, ама първо искам да дарим за българските деца и бедни, бюджетът да отдели за пенсионерите – за достоен живот, за почивки, за достойни заплати, за развитие на енергетиката. Искам първо да гледаме българските интереси. Защото първо сме българи. Особено в криза, първо трябва да се погрижиш за себе си. А ние и без това изчезваме и то доста по-бързо от „клетите“….

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар